Austiņas - Wireless earphones TWS EarFun Free 1S (black) TW100S-B - ātri pasūtīt no ražotāja

EarFun Free 1S ir bezvadu austiņas, kas ļauj iepazīt nezināmas detaļas jūsu iecienītākajās dziesmās. Tās ir aprīkotas ar 7 mm draiveriem, kas garantē fantastisku skaņas kvalitāti. Iebūvētie mikrofoni un ENC tehnoloģija ļauj brīvi sarunāties neatkarīgi no atrašanās vietas. To darbības laiks sasniedz 30 stundas. Austiņas ir viegli lietojamas ar intuitīvu skārienpaliktni, un lietotne nodrošina piekļuvi papildu funkcijām. Ergonomiskais austiņu dizains nodrošina jums nepārspējamu komfortu pat ilgstošas lietošanas laikā.

Wireless earphones TWS EarFun Free 1S (black) TW100S-B

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

2995 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 77 vienības

52180
TW100S-B
6974173980053
Earfun

Jauns

Delivery Instore
19.09 - 01.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
20.09 - 03.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
20.09 - 03.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
19.09 - 01.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Iegremdēt sevi mūzikā

Ar EarFun jums pat nav jāizkāpj no gultas, lai justos kā koncertā. Austiņas ir aprīkotas ar dinamiskiem 7 milimetru kompozītmateriālu draiveriem, kas nodrošina augstas kvalitātes skaņu. Tādējādi varat baudīt dziļus basus, bagātīgu detaļu gammu un satriecoši skaidru skaņu.

Nepārtraukta signāla pārraide

Aizmirstiet par savienojuma problēmām! Austiņās tiek izmantots inovatīvais Bluetooth 5.0 savienojums, kas nodrošina ātru, stabilu un uzticamu savienojumu. Turklāt tā darbības rādiuss sniedzas līdz pat 15 m, kas palielinās jūsu lietošanas brīvību.

Ērta skārienvadība

Austiņu pārvaldība ir ārkārtīgi vienkārša un ērta - vairs nav nepieciešams katru reizi ķerties pie viedtālruņa! Free 1S ir aprīkotas ar precīzām skārienpaliktnēm, ko varat izmantot, lai regulētu skaļumu, atbildētu uz zvaniem un tos noraidītu, pārvaldītu mūzikas atskaņotāju un palaistu inteliģento balss palīgu. Tagad visas svarīgākās funkcijas ir rokas stiepiena attālumā - tikai daži pieskārieni!

Līdz 30 stundām mūzikas klausīšanās

Klausieties savas iecienītākās dziesmas tik ilgi, cik vēlaties. Iebūvētais uzlādējamais akumulators nodrošina līdz pat 6 stundām darbības. Komplektā iekļautais apvalks ļaus šo laiku pagarināt līdz pat 30 stundām! Austiņas atbalsta arī ātro uzlādi, kas nozīmē, ka jums ir nepieciešamas tikai 10 minūtes uzlādes, lai tās darbotos vēl 2 stundas. Turklāt jūs varat uzlādēt korpusu, izmantojot gan USB-C kabeli, gan bezvadu savienojumu.

Izgatavots sarunām

Runājiet pa tālruni, kur vien vēlaties - tagad jums nekas netraucēs. Katrā klausulē ir iebūvēti 2 mikrofoni, kas precīzi uztver jūsu balsi. Tajos izmantota arī uzlabota trokšņu slāpēšanas tehnoloģija, kas filtrē visus nevajadzīgos fona trokšņus. Tas nozīmē, ka varat ērti veikt tālruņa zvanus pat pārpildītā dzelzceļa stacijā vai iepirkšanās centrā - zvanītājs noteikti dzirdēs, ko vēlaties pateikt.

Jūsu sapņu komforts

Izbaudiet maksimālu komfortu. Austiņas lieliski pieguļ ausīm un nerada diskomfortu vai nogurumu. Katra austiņa sver tikai 4,4 g, tāpēc jūs tās ausīs pat nejutīsiet. Tās ir arī IPX7 ūdensizturīgas, tāpēc lietus vai sviedru pilieni tās neapdraud. Jūs atradīsiet 3 pārus maināmu dažāda izmēra ausu spilventiņu, lai jūs varētu vēl labāk pielāgot austiņas savām vajadzībām.

Vairāk iespēju ar lietotni

Iegūstiet piekļuvi papildu austiņu funkcijām, izmantojot EarFun Audio lietotni. Bezmaksas lietotne ir pieejama gan Android, gan Apple lietotājiem. Izmantojot lietotni, varat mainīt ekvalaizera iestatījumus, pārbaudīt akumulatora uzlādes stāvokli un mainīt skārienpaneļu funkcijas.

Iekļauts

  • Austiņas
  • uzlādes futrālis
  • Rezerves gumijas x3 (S / M / L)
  • USB-C / USB-A kabelis
  • lietotāja rokasgrāmata
Savienojuma tipsPatiesi bezvadu (True Wireless)
Savienojuma spraudnisBluetooth
Austiņu tipsIeliekamās (Earphones)

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas