Austiņas - OneOdio Fusion A70 Black Headphones with Bluetooth 5.2 - ātri pasūtīt no ražotāja

Vai meklējat profesionālu aprīkojumu, kas kalpotu arī jūsu ikdienas vajadzībām? OneOdio A70 austiņas ir ierīce, kuru esat meklējis! Tās ir vienlīdz piemērotas gan dīdžejiem, gan kā ikdienas austiņas. Jūs tās pieslēgsiet dažādām iekārtām, piemēram, tālruņiem, planšetdatoriem, skaļruņiem vai elektriskajām ģitārām. Vēlaties atbrīvoties no sapinušiem vadiem? Šī problēma izzudīs, pateicoties austiņu bezvadu savienojumam. Turklāt īpašais dizains padarīs to lietošanu ļoti ērtu.

OneOdio Fusion A70 Black Headphones with Bluetooth 5.2

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

5445 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 77 vienības

51947
Fusion A70 black
6974028140021
OneOdio

Jauns

Delivery Instore
19.09 - 01.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
20.09 - 03.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
20.09 - 03.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
19.09 - 01.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Daudzas savienojamības iespējas

OneOdio austiņas varat pievienot tieši tā, kā vēlaties. Viens kabelis ar 3,5 mm uz 6,35 mm galu sniedz iespēju savienot gan ar tālruņiem, planšetdatoriem un klēpjdatoriem, gan arī ar elektrisko ģitāru vai mikseri. Turklāt īpaša tehnoloģija ļaus diviem cilvēkiem vienlaicīgi klausīties vienu un to pašu mūziku uz dažādām iekārtām. Vēlaties iztikt bez samudžinātiem kabeļiem? Bluetooth 5.2 tehnoloģija, ar kuru austiņas ir aprīkotas, ļaus ērti izveidot bezvadu savienojumu.

Ilgstoša darbība

Vēlaties izbaudīt austiņu neierobežotu darbību? Izvēlieties vadu savienojumu, izmantojot īpašo kabeli, ko atradīsiet komplektā. Tomēr, ja izvēlēsieties bezvadu savienojumu, varēsiet izbaudīt ilgu darbību - līdz pat 50 stundām. Tik ilgu darbības laiku nodrošina li-jonu akumulators ar 950 mAh ietilpību. Tādējādi iekārta ir ideāli piemērota gan ikdienas lietošanai, gan profesionāla dīdžeja darbam.

Augsta kvalitāte

Vēlaties baudīt lielisku skaņu neatkarīgi no tā, kādu pieslēgšanas veidu izvēlaties? OneOdio A70 austiņas to var garantēt! Turklāt jums nav jāuztraucas par nejaušu kabeļa izvilkšanu, jo varat to fiksēt austiņās, pagriežot. Ērtu aprīkojuma vadību ļaus nodrošināt sānos esošās pogas. Austiņas ir aprīkotas arī ar trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju, tāpēc jebkurš jūsu telefona zvans vienmēr būs saprotams.

Ērta lietošana

Ja meklējat ērtu aprīkojumu, izvēlieties A70 austiņas. Galvas lente, lai jūs varētu pielāgot tās savas galvas izmēram, ir regulējama. Turklāt pašiem austiņu uzgaļiem ir iespēja pagriezties par 90 grādiem. Labākai uzglabāšanai un transportēšanai austiņas ir salokāmas, un komplektā ir iekļauts maisiņš. OneOdio austiņas varat nēsāt daudzas stundas, jo to austiņu uzgaļi ir ļoti mīksti, tāpēc tās būs ērti valkāt.

Iekļauts

  • A70 austiņas
  • 6,35 mm uz 3,5 mm kabelis x 1
  • 3,5 mm audio kabelis x 1
  • USB uzlādes kabelis
  • Lietotāja rokasgrāmata
  • Somiņa
Savienojuma tipsPatiesi bezvadu (True Wireless)
Savienojuma spraudnisBluetooth
Austiņu tipsStandarta

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas