ONIKUMA B90 Gaming headset (Blue/Purple) b90 blue/purple

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

3245 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 34 vienības

25613
b90 blue/purple
6972470562217
ONIKUMA

Jauns

Delivery Instore
23.10 - 03.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
24.10 - 05.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
24.10 - 05.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
23.10 - 03.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Apskatīt līdzīgus produktus

    Apskatīt līdzīgus produktus

      ONIKUMA B90 Gaming headset (Blue/Purple)

      Vai meklējat jaukas austiņas, kas izceļ jūsu saldās personības iezīmes? Vai jums patīk jauka estētika un vēlaties, lai austiņas saskan ar jūsu apģērbu vai istabu? Iespējams, vēlaties izcelties no pūļa vai saviem draugiem serverī. ONIKUMA B90 austiņas ir ideāla izvēle jums! Tām ir iebūvēts vadības panelis un mirdzošas kaķa ausis uz galvas lentes, šīs rozā, virs auss Bluetooth 5.0 austiņas nodrošinās daudz prieka. Turklāt tās ir salokāmas, kas ļauj ērti uzglabāt tās jūsu somā, rokas bagāžā vai skolas mugursomā!

      Izmantošanas komforts

      Izgatavotas no augstas kvalitātes materiāliem, ONIKUMA B90 austiņas jūs pavadīs ilgu laiku - ideāli piemērotas gan filmu un multfilmu skatīšanai, gan spēlēšanai. To izturīgā konstrukcija padara tās piemērotas arī bērniem, kurām ir raksturīga izturība un vieglums. Austiņu ausu daļas, kas pārklātas ar patīkamai pieskārienam ekoloģisko ādu, nodrošina komfortu pat stundām ilgi spēlējot. ONIKUMA B90 ir arī izcils atbalsts mācībām, jo tās dizains slāpē apkārtējos trokšņus, palīdzot jums koncentrēties uz uzdevumu.

      Viegla un intuitīva darbība

      ONIKUMA B90 austiņas ir aprīkotas ar pogām, kas atrodas uz vienas no austiņām. Ar to palīdzību jūs varat kontrolēt skaļumu, pārslēgt dziesmas, apturēt un atsākt skaņu, kā arī ieslēgt un izslēgt pašas austiņas. Turklāt uz tās pašas austiņas ir mikro USB ports uzlādei, 3.5mm ieejas ligzda, mikrofons un gaismas indikators. Viss šis nodrošina ērtību un intuitivitāti, lietojot šīs austiņas.

      Izbaudi kā bērns

      Vēl viena šo austiņu izcila iezīme ir to mirdzošie elementi - RGB krāsās, tās izstaro gaismu gan iebūvētajā ausu lentē, gan logotipā un gredzenos uz katras austiņas. Tas piešķir tām bērnišķīgu pievilcību kā stilīgai ierīcei. Lai iegūtu vēl labāku efektu, nēsājiet austiņas naktī un vērojiet, kā mainīgās krāsas atspoguļojas uz dažādām virsmām!

      Fantastiska skaņa

      B90 austiņas nodrošina lielisku skaņas kvalitāti, kas ietverta burvīgā korpusā! Dzirdiet katru jūsu iecienītā varoņa vārdu un iemīlieties vēlreiz labi zināmās dziesmās. Šīs austiņas ir ideāli piemērotas ilgstošai lietošanai - tām ir 5 stundu darbības laiks ar ieslēgtu Bluetooth 5.0, kā arī iespēja izmantot kabeli caur 3.5mm ieejas ligzdu.

      Skatāmas un gludas sarunas

      Mikrofons, kas iebūvēts austiņās, efektīvi novērš vēja un apkārtējo trokšņu ietekmi, nodrošinot izcilu skaņas kvalitāti, sarunājoties ar ģimeni un draugiem, tikšanās laikā ar komandu vai mācoties tiešsaistē.

      Komplektā iekļauts

      • Austiņas ar mikrofonu
      • Rokasgrāmata
      • USB-C kabelis
      • 3.5mm mikro jack kabelis

      Uzdot jautājumu

      Pasūti uzreiz


      Pasūtāms no noliktavas