Headphones OneOdio Pro10 (grey) Pro 10 Grey

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

3645 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 5 vienības

24620
Pro 10 Grey
6974028140113
OneOdio

Jauns

Delivery Instore
23.10 - 03.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
24.10 - 05.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
24.10 - 05.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
23.10 - 03.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Apskatīt līdzīgus produktus

    Apskatīt līdzīgus produktus

      OneOdio Pro10 austiņas (pelēkas)

      OneOdio Pro10 austiņas sniegs jums profesionālu skaņu, ko jūs pelnāt. Tām ir 50 mm skaļruņi, kas nodrošina izcilu skaņas kvalitāti un atbilst Hi-Res Audio standartiem. Rūpīgi pārdomātais austiņu dizains garantē nepārspējamu komfortu pat ilgstošas lietošanas laikā. Austiņas ir aprīkotas ar diviem savienotājiem - 6.35 mm un 3.5 mm, kas veicina to plašo saderību. Tām ir arī Shareport funkcija. Pro10 modelis ir ideāla izvēle tiem, kas profesionāli nodarbojas ar mūziku.

      OneOdio

      Skaņa, kas jūs iepriecinās

      Jūsu iecienītākās dziesmas nekad nav skanējušas labāk. Austiņas ir aprīkotas ar lieliem 50 mm skaļruņiem, kas nodrošina augstas izšķirtspējas skaņu. Rezultātā jūs varat izbaudīt kristāldzidru, detalizētu skaņu un dziļu, jaudīgu basu.

      OneOdio

      Dalieties ar savu mūziku ar citiem

      Tagad jūs varat brīvi klausīties mūziku kopā ar savu otro pusīti. Ierīce izmanto inovatīvo Shareport tehnoloģiju. Ko tas nozīmē? Jūs varat ērti pieslēgt vairākas austiņu pārus vienai ierīcei, neizmantojot papildu dalītājus. Vienkārši izmantojiet vienu no pieejamajiem portiem un savienojiet austiņas savā starpā, izmantojot iekļauto kabeli.

      OneOdio

      Ērta darbība

      Izbaudiet, cik viegli ir darboties ar Pro10 austiņām! Iekļautais 3.5 mm audio kabelis ir aprīkots ar integrētu tālvadības pulti ērtai darbībai. Izmantojiet to, lai ērti apturētu un atsāktu atskaņošanu, mainītu dziesmas un atbildētu, beigtu vai atvienotu zvanus. Turklāt tam ir iebūvēts mikrofons, tāpēc jūs varat brīvi sarunāties ar citiem.

      OneOdio

      Daudzveidīgas lietošanas iespējas

      OneOdio Pro10 austiņas ir paredzētas dažādiem lietošanas scenārijiem. Tās ir ideāli piemērotas profesionālām lietojumprogrammām. Neatkarīgi no tā, vai jūs ierakstāt studijā, miksējat mūziku vai spēlējat bungas vai ģitāru, OneOdio Pro10 ir ideālas profesionālai lietošanai. Jūs varat tās izmantot arī ikdienas lietošanai. Austiņas ir aprīkotas ar 3.5 mm un 6.35 mm portiem, tāpēc jūs varat viegli pieslēgt tās savam viedtālrunim, klēpjdatoram, elektriskajai ģitārai vai PS konsolēm.

      OneOdio

      Nepārspējams komforts

      Izbaudiet nepārspējamu komfortu, pat ilgstoši lietojot OneOdio Pro10 austiņas. Austiņas cieši pieguļ jūsu ausīm, neradot neērtu spiedienu vai diskomfortu. Mīkstās ausu spilventiņi ir izgatavoti no patīkama materiāla, kas vēl vairāk uzlabos jūsu komfortu. Turklāt jūs varat brīvi pagriezt tās par 90 un 180 grādiem. Regulējamais galvas stienis ļauj pielāgot austiņas jūsu vēlmēm, un, pateicoties salokāmam dizainam, jūs varat viegli ievietot tās mugursomā vai somā.

      OneOdio

      Iekļauts komplektā

      • austiņas
      • 3.5 mm audio kabelis
      • 6.35 mm / 3.5 mm kabelis
      • auduma soma
      • lietotāja rokasgrāmata

      Uzdot jautājumu

      Pasūti uzreiz


      Pasūtāms no noliktavas