SonywirelessheadsetULTWearWH-ULT900NH,forestgreyWHULT900NHCE7

  • Trokšņu slāpēšanas bezvadu austiņas uz ausīm
  • 40 mm skaļruņi ar izcilu zemo frekvenču diapazonu
  • Automātiski pielāgojas trokšņu slāpēšanai
  • Daudzpunktu savienojums ar divām ierīcēm
  • Akumulatora darbības ilgums līdz 30 stundām ar ātru uzlādi

Sony wireless headset ULT Wear WH-ULT900NH, forest grey WHULT900NH.CE7

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

21995 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 8 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 5 vienības

15255
WHULT900NH.CE7
4548736158382
Sony

Jauns

Delivery Instore
19.09 - 29.09.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
20.09 - 01.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
20.09 - 01.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
19.09 - 29.09.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
219.95
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 
  • Nospiediet ULT pogu, lai pastiprinātu basus & sajūtiet neticamo skaņas spēku.
  • Kvalitatīva trokšņu slāpēšana ar dubulto trokšņu sensoru tehnoloģiju & V1 procesors
  • Unikāls termo-putu dizains gludiem spilveniem, kas ērti pielāgojas jūsu ausīm
  • Pagriežams salokāms dizains un kompakts pārnēsāšanas futrālis portable iepakošanai
  • Līdz 30 stundu akumulatora darbības laiks un 10 min. uzlāde līdz 5 stundām klausīšanās
  • Vairākpunktu Bluetooth savienojums ļauj savienot divas saderīgas ierīces
  • Zema enerģijas patēriņa (LE) audio tehnoloģija uzlabo Bluetooth audio pieredzi
  • Izgatavots no pārstrādātas plastmasas un bez plastmasas iepakojuma


Pastipriniet basus. Sajūtiet mūziku.
Izjūtiet neticamo skaņas un basa spēku ar ULT WEAR. Nospiediet ULT pogu un atrodieties mūzikas centrā, lai kur jūs dotos. Ar Sony ULT Wear bezvadu austiņām ir sajūta, ka esat iegrimis koncerta pirmajā rindā, un ieslēdziet šo mirkli ar ULT POWER SOUND sērijas austiņām. Radītas mūzikas cienītājiem, tās rada jaudīgu, dziļu skaņu, kas radīta tā, lai liktu sirdij drebēt. Sagatavojieties sajust basus.

Nospiediet pogu. Sajūtiet basus.
Izvēlieties vienu no diviem dažādiem basiem izceltas skaņas veidiem: ULT1, lai izbaudītu dziļus, zemas frekvences basus, vai ULT2, lai izbaudītu spēcīgus basus. Izbaudiet precīzu, trāpīgu, augstas kvalitātes skaņu, kas maksimāli pietuvina oriģinālajam ierakstam, pateicoties īpaši izstrādātajam 40 mm skaļruņu blokam un integrētajam procesoram V1.

Autentiskas skaņas atskaņošana
Ja oriģinālais mūzikas avots ir bojāts, tas zaudē augstfrekvences elementus, kas dziesmai piešķir detalizētību un bagātību. Mūsu digitālais skaņas uzlabošanas dzinējs (DSEE™) tos precīzi atjauno, lai iegūtu augstas kvalitātes skaņu, kas ir tuvāka oriģinālajam ierakstam.

Jūsu skaņa, tieši tāda, kāda jums patīk
Pielāgojiet skaņu savām personīgajām vēlmēm. Izvēlieties no dažādiem iepriekš iestatītiem iestatījumiem, lai pielāgotu skaņas kvalitāti mūzikas žanram, kuru klausāties. Vai arī izveidojiet un saglabājiet savus, izmantojot ekvalaizera funkciju Sony Headphones Connect lietotnē.

Vairāk mūzikas, mazāk trokšņu
Ar diviem mikrofoniem katrā austiņā un Dual Noise Sensor tehnoloģiju apkārtējās skaņas uztveršanai varat bloķēt ārējo troksni visur, kur vien esat, lai vienīgais, ko dzirdat, būtu jūsu mūzika. Integrētais procesors V1 palīdz novērst ārējo skaņu, un tā apstrādes aizkave ir neliela, lai trokšņu slāpēšana būtu efektīvāka nekā jebkad agrāk. Vēja radītā trokšņa samazināšanas funkcijas nodrošina skaidru, nepārtrauktu skaņu, lai klausītos tikai jūs un jūsu mūzika.

Adaptīvā skaņas kontrole
Adaptīvā skaņas kontrole ir gudra funkcija, kas nosaka, kur atrodaties un ko darāt, un pēc tam pielāgo apkārtējās skaņas iestatījumus, lai nodrošinātu ideālu klausīšanās pieredzi. Tā pat atpazīst vietas, kuras bieži apmeklējat, piemēram, darbavietu, sporta zāli vai iecienītu kafejnīcu, un pārslēdz skaņas režīmus atbilstoši situācijai.

Izstrādāts skaņai
ULT WEAR stilīgais dizains ir gan funkcionāls, gan lieliski izskatās. Mehāniskā konstrukcija ir veidota tā, lai izolētu skaņu no ārpasaules, nodrošinot augstākās kvalitātes klausīšanos un skaidrus balss zvanus pat trokšņainā vidē. Gludajos spilventiņos izmantots unikāls termo putu veidošanas process, kas samazina grumbu veidošanos un nodrošina līdzsvarotāku saspiešanas spēku, nodrošinot valkājamību un izcilas akustiskās īpašības.

Palieciet ieslēgtu
Izbaudiet nepārtrauktu klausīšanos, izmantojot mūsu progresīvo tehnoloģiju, ar līdz pat 30 stundām ilgu akumulatora darbības laiku. 3 minūšu uzlāde nodrošina 90 minūtes papildu atskaņošanas laika, bet 10 minūšu uzlāde - līdz pat 5 stundām. Pagariniet akumulatora darbības laiku līdz 50 stundām, izslēdzot trokšņu slāpēšanas funkciju.

Tūlītēja pauze un atskaņošana
Vienkārši noņemiet austiņas, un mūzika skanēs stops - kapacitatīvais sensors zina, kad tās nēsājat. Tas arī palīdz uzlabot noteikšanas precizitāti un dizainu. Uzlieciet austiņas atpakaļ, un mūzika atkal sāks skanēt.

Kristālskaidras sarunas
Pateicoties precīzai balss uztveršanas tehnoloģijai, vēja trokšņu samazināšanas struktūrai un staru kūļa formēšanas mikrofoniem, kas uztver jūsu balsi, jūs varēsiet baudīt skaidrākus zvanus un labākas sarunas.

Daudzpunktu savienojums
Pilnīgai ērtībai šīs Bluetooth® austiņas var savienot ar divām Bluetooth ierīcēm vienlaicīgi. Tāpēc, kad tiek saņemts zvans, jūsu austiņas zina, kura ierīce zvana, un automātiski izveido savienojumu ar pareizo ierīci.

Vadība ar balsi
Saņemiet palīdzību brīvroku režīmā - vienkārši sakiet "Hey Google" vai "Alexa", lai aktivizētu vēlamo balss palīgu1. Klausieties mūziku, sazinieties ar draugiem, saņemiet paziņojumus, iestatiet atgādinājumus un daudz ko citu. Izmantojot Google Assistant vai Siri, varat pat strādāt ar e-pasta ziņojumiem programmā Microsoft Outlook un pievienoties Microsoft Teams sanāksmēm.

Vadība rokas stiepiena attālumā
Mainiet dziesmu, regulējiet skaļumu un pieņemiet vai veiciet zvanus, pieskaroties vai pavelkot skārienpaneli austiņu sānos. Nepieciešams ātri sadzirdēt balsis vai skaņas ap jums? Vienkārši novietojiet roku virs korpusa, lai uzreiz samazinātu mūzikas skaļumu un ielaistu apkārtējo skaņu.

Savienošana ir vienkārša
Ar vienu pieskārienu ULT WEAR nodrošina ātru un vienkāršu Bluetooth savienošanu ar jūsu Android ierīcēm. Varat pat pārbaudīt, kur pēdējo reizi esat to novietojis. Swift Pair ļauj ātri un vienkārši savienot austiņas ar Windows 11 vai Windows 10 klēpjdatoru, galddatoru vai planšetdatoru. Kad ir izvēlēts savienošanas režīms, uz tuvumā esošajām Windows 11 vai Windows 10 ierīcēm parādās uznirstošie savienošanas norādījumi.

Ilgtspēja
ULT WEAR ir ne tikai stilīgas, bet arī izgatavotas, domājot par vidi. ULT Wear izgatavošanā tiek izmantota pārstrādāta plastmasa, un individuālajā iepakojumā nav plastmasas. Tas atspoguļo Sony apņemšanos samazināt mūsu produktu un prakses ietekmi uz vidi.

Savienojuma tipsBezvadu
Savienojuma spraudnisBluetooth
Austiņu tipsStandarta
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas