Cable Audio Optical Toslink Vention BAVHI 3m Gray BAVHI

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 5 vienības

24836
BAVHI
6922794764552
Vention

Jauns

Delivery Instore
23.10 - 03.11.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
24.10 - 05.11.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
Delivery
24.10 - 05.11.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
23.10 - 03.11.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Vention 3m Fiber Optic Audio Cable

Vention Fiber Optic Audio Cable nodrošina augstas kvalitātes optisko audio pārraidi. Tās daudzpusība ļauj to pieslēgt dažādām ierīcēm, piemēram, televizoriem, PS4 konsolēm vai Blu-ray atskaņotājiem, izmantojot universālo S/PDIF interfeisu. Optiskās šķiedras kodols nodrošina traucējumu brīvu pārraidi, un spraudņa klips garantē stabilu savienojumu. Putekļu aizsardzība un zelta pārklājuma savienotāji uzlabo izturību un lietošanas drošību, savukārt atbalsts audio formātiem, piemēram, Dolby un DTS, padara to par būtisku komponenti ikvienam audiofīlam.

Augstas Kvalitātes Hi-Fi Skaņa

Vention Fiber Optic Audio Cable nodrošina optisko pārraidi visaugstākajā standartā, sniedzot dziļumu un detaļas Hi-Fi skaņā. Tas nodrošina uzticamu katra akorda un nots atveidošanu, sniedzot skaidru un asu audio.

Daudzpusīga Lietošana

Šis kabelis ir ne tikai augstas kvalitātes, bet arī neticami daudzpusīgs. Lietotāji var to pieslēgt dažādām ierīcēm, tostarp televizoriem, PS4 konsolēm, dekoderiem, DVD atskaņotājiem vai Blu-ray atskaņotājiem, pateicoties universālajam S/PDIF interfeisam.

Traucējumu Brīvs

Tā optiskās šķiedras kodols nodrošina, ka skaņa tiek pārraidīta bez traucējumiem. Jums nav jāuztraucas par magnētiskiem vai elektriskiem traucējumiem. Tas padara Vention Fiber Optic Cable ne tikai praktisku, bet arī uzticamu visos apstākļos.

Drošs un Izturīgs Savienojums

Kabelis ir aprīkots ar īpašu klipu uz spraudņa, kas nodrošina ciešu un stabilu savienojumu ar ierīci. Turklāt kabeļa gali ir aizsargāti ar plastmasas vāciņiem, lai novērstu putekļu iekļūšanu. Viss šis nodrošina ilgmūžīgu un drošu lietošanu.

Papildu Iespējas

Zelta pārklājuma savienotāji, kas izmantoti Vention Fiber Optic Cable, garantē izcilu izturību un lielisku signāla vadītspēju. Zelta, būdama viens no labākajiem vadītājiem, samazina skaņas kvalitātes zuduma risku, samazinot pretestību un traucējumus. Turklāt zelta pārklājuma savienotāji ir korozijizturīgi, pagarinot kabeļa kalpošanas laiku un nodrošinot konsekventi lielisku kontaktu ar ierīci daudzu gadu lietošanas laikā. Praksē tas nozīmē tīrāku, precīzāku skaņas pārraidi un lielāku uzticamību salīdzinājumā ar standarta risinājumiem. Tas atbalsta populāros audio formātus, piemēram, Dolby, DTS, PCM un 5.1 telpisko skaņu, padarot to par ideālu izvēli audio entuziastiem.

 

  • Zīmols: Vention
  • Modelis: BAVHI
  • Krāsa: Pelēka
  • Garums: 3m
  • Atbalsts: Dolby, DTS, PCM, 5.1 skaņa
  • Zelta Pārklājuma Savienotāji:
  • Savienotājs: Optiskais (S/PDIF) vīriešu
Produkta veidsVadi, kabeļi
Savienojumi3.5mm to 3.5mm
Garums, m3

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas