AC adapteri, strāvas vadi - Uninterruptible power supply UPS Green Cell AiO 800VA 480W UPS07 - ātri pasūtīt no ražotāja

Nepārtrauktās barošanas avots (UPS) ir ierīce, kas paredzēta, lai nodrošinātu strāvas padevi, kad mājās vai darbavietā beidzas elektrība. Pēkšņs elektroenerģijas padeves pārtraukums var izraisīt ne tikai svarīgu datu zudumu, bet arī elektronisko iekārtu bojājumus. Izmantojot nepārtrauktās barošanas avotu, mums būs laiks, lai saglabātu sava darba rezultātus un droši izslēgtu ierīci. Nepārtrauktā barošanas avota UPS spēj pārņemt strāvas rozetes lomu un uzturēt strāvas padevi pat lielu un ilgstošu sprieguma svārstību gadījumā. Ja kontaktligzdā ir strāva, UPS akumulē enerģiju akumulatorā, nodrošinot pieslēgtajām ierīcēm atbilstošu aizsardzību pret pārspriegumiem.

Uninterruptible power supply UPS Green Cell AiO 800VA 480W UPS07

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

12545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 7 vienības

52363
UPS07
5902701419738
Green Cell

Jauns

Delivery Instore
24.09 - 05.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
25.09 - 06.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
25.09 - 06.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
24.09 - 05.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Vienmēr kontrolē

Lai izmantotu visas Green Cell UPS funkcijas, ir izveidota īpaša programmatūra, kas ļauj uzlabot ierīces pārvaldību. Programma garantē vienkāršu un intuitīvu darbību, lai tās lietošana neradītu ne mazāko problēmu. Programma nodrošina reāllaika pārskatu par mērījumu datiem, tostarp ieejas un izejas spriegumu, UPS slodzes frekvenci, ierīces temperatūru un akumulatora ietilpību. Programmējiet automātisku sistēmas izslēgšanu, iestatiet paziņojumus un e-pasta brīdinājumus, kad notiek pārslēgšanās uz akumulatora barošanu. Šīs un daudzas citas funkcijas varat izpētīt, lejupielādējot speciālu programmatūru.

Pievēršot uzmanību detaļām

Izstrādājot UPS, mēs esam rūpējušies par katru aspektu. Apvienojot maksimālu funkcionalitāti ar unikālu dizainu, esam radījuši ierīci, kas izskatīsies lieliski, iekļaujoties jebkurā vidē. Turklāt, lai padarītu UPS lietošanu pēc iespējas ērtāku, mēs to aprīkojām ar viegli salasāmu LCD displeju, kas informē par daudziem svarīgiem barošanas avota darbības parametriem.

UPS tips

Line-interactive AVR UPS ir uzlabota bezsaistes barošanas avota versija. Tie ir aprīkoti ar automātisko sprieguma stabilizatoru, kas ne tikai aizsargā pret strāvas padeves pārtraukumiem, bet arī pret traucējumiem tīklā. Šie barošanas avoti garantē pilnīgu jebkuras UPS pieslēgtas iekārtas drošību.

Augsta efektivitāte

Jauda informē par to, cik daudz un kādas ierīces barošanas bloks spēj apgādāt ar strāvu. Lai apmierinātu lietotāju prasības, Green Cell UPS ir aprīkoti ar augstākās kvalitātes AGM akumulatoriem, kas sasniedz vairāk nekā 5 gadu darbības ilgumu, tādējādi nodrošinot labāko efektivitāti. Lai nodrošinātu, ka UPS pilnībā veic savu uzdevumu, jāizvēlas modelis, kura jauda pārsniedz tam pievienoto ierīču kopējo jaudu.

Ļoti mazs pārslēgšanās laiks

Tieši pārslēgšanās laiks nosaka, cik ātri UPS reaģēs strāvas padeves pārtraukuma gadījumā. Jo zemāka tā vērtība, jo labāks UPS. Green Cell Power Proof nepārtrauktās barošanas avoti garantē viszemāko pārslēgšanās laiku, tāpēc tie uzreiz reaģē uz strāvas padeves pārtraukumiem, nodrošinot pilnīgu drošību jūsu dokumentiem un ierīcēm.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas