HOLLYLAND PYRO 7 7 WIRELESS TRANSCEIVING MONITOR 9806

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

55545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 5 vienības

5190
9806
6976068115502
Hollyland

Jauns

Delivery Instore
22.10 - 29.10.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
Delivery Postbox
23.10 - 30.10.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
Delivery
23.10 - 30.10.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
Delivery Bycicle
22.10 - 29.10.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
555.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Galvenās iezīmes

  • 1TX & 4RX
  • 400 m (1300 pēdas) & 0,06 s aizture
  • 2,4GHz & 5GHz divjoslu diapazons
  • Automātiska frekvenču maiņa
  • TX, RX un monitors vienā ierīcē
  • Divu skatu ātrās uzraudzības slēdzis
  • 7 collu & 1200 nitu
  • Precīza attēla analīze (ikona HollyOS)
  • SDI & HDMI cilpa
  • RTMP straumēšana

Pārskats

Pyro 7 ir 7 collu bezvadu monitors, kas apvieno TX, RX un monitora funkcijas vienā. Tas izmanto automātiskās divjoslu pārlēkšanas (ADH) tehnoloģiju. Pyro 7 atbalsta 2,4GHz/5GHz divjoslu pārraidi un automātisko frekvenču pārslēgšanu, un tā attālums ir 400 m (1300 pēdas) un neticami zema latence - tikai 60 ms. Tās izcilais aparatūras dizains ļauj Pyro 7 vienlaicīgi savienot vienu raidītāju ar četriem uztvērējiem, un divu kameru uzraudzības ērtumu nodrošina pielāgojami īsceļu taustiņi. Turklāt modernizētā HollyOS sistēma nodrošina uzlabotas attēlu analīzes iespējas un ļauj eksportēt video failus, izmantojot ārējo SD karti. Pyro 7 ir saderīgs ar Pyro H un Pyro S, kas nozīmē, ka Pyro 7 var viegli savienot ar Pyro H vai Pyro S. Tas nodrošina lielāku elastību un mērogojamību, lai apmierinātu dažādas uzraudzības vajadzības.

4 uztvērēji. Nav problēmu.

Pyro 7 WifiBroadcast tehnoloģija ļauj vienam raidītājam pieslēgties četriem uztvērējiem ar stabilu signālu, nodrošinot lielāku elastību, ja filmēšanas laukumā rodas papildu monitoringa vajadzības.

*Kad raidīšanas režīms ir aktivizēts, raidītājs var pārraidīt signālus ne vairāk kā četriem uztvērējiem. Ja apraides režīms ir deaktivizēts, raidītājs var pārraidīt signālus ne vairāk kā diviem uztvērējiem un divām mobilajām ierīcēm.

Ātrās uzraudzības slēdzis. Skatiet reālā laika ierakstus.

Pyro 7 ļauj pēc iepriekš iestatītas grupēšanas nodrošināt netraucētu savienojumu ar Pyro sērijas video pārraides risinājumu. Jūs varat ātri pārslēgties starp divu kameru skatiem uzraudzībai 1 sekundes laikā, izmantojot divas pielāgojamas pogas.

Ātrāk. Ilgāk. Spēcīgāka.

Izmantojot pašu izstrādāto 2,4 GHz & 5 GHz divjoslu tehnoloģiju, Pyro 7 nodrošina stabilu pārraides diapazonu līdz 400 m (1300 pēdas). Pateicoties modernizētām mikroshēmām un optimizētiem video kodēšanas/dekodēšanas algoritmiem, tas sasniedz minimālu pārraides aizkavēšanos 60 ms.

Dual Boost Mazāka aizture un lielāka stabilitāte

Salīdzinot ar tradicionālajām video pārraides sistēmām, kuru pārraides diapazons paplašinās uz attēla kvalitātes un latentuma rēķina, Pyro 7 izceļas ar lielāku pārraides attālumu, vienlaikus saglabājot video kvalitāti un samazinot latentumu.

Varat izvēlēties šos divus režīmus atbilstoši lietojumprogrammas vajadzībām.

  • Gludais režīms Šajā režīmā bitlaide dinamiski pielāgojas, lai sasniegtu viszemāko 60 ms latenci īpaši liela attāluma pārraidei.
  • HD režīms Optimāls izcilas attēla kvalitātes nodrošināšanai. HD režīms garantē skaidru attēlu, saglabājot stabilu 8-12 Mb/s datu pārraides ātrumu pat 400 m attālumā.

*Pārraides diapazons ir LOS (line-of-sight) diapazons, pamatojoties uz laboratorijas mērījumiem bez traucējumiem. Ja ir aktivizēts apraides režīms, LOS diapazons sasniedz 200 m (650 pēdas). Ja apraides režīms ir deaktivizēts, LOS diapazons sasniedz 400 m (1300 pēdas).

Automātiska divjoslu pārslēgšanās (ADH)

Izmantojot mūsu izstrādāto tehnoloģiju Auto Dual-Band Hopping (ADH), Pyro 7 darbojas gan 2,4 GHz, gan 5 GHz divjoslās un ir aprīkots ar inteliģento funkciju Auto Frequency Hopping, tāpēc tas var automātiski izvēlēties skaidrāko kanālu. Šī funkcija garantē uzticamu un nepārtrauktu bezvadu video pārraidi.

2,4 GHz & 5 GHz divjoslu diapazons

Pyro 7 piedāvā divjoslu pārraides risinājumu, kas risina tādas bieži sastopamas problēmas kā signāla traucējumi, zema pārraides efektivitāte un frekvenču pārslodze. Visvirziena antenas ar lielu pastiprinājumu arī nodrošina stabilu signālu visos virzienos. Tas nodrošina labāku signāla pārraides veiktspēju un efektivitāti. Izmantojot Pyro 7, jums vairs nebūs jāuztraucas par video pārrāvuma problēmām.

Automātiska frekvenču maiņa

Pyro 7 ir aprīkots ar tehnoloģiju Auto Frequency Hopping, kas pastāvīgi skenē un uzrauga signāla stiprumu un traucējumus dažādos frekvenču diapazonos, lai atrastu labāko izmantojamo bezvadu kanālu, tādējādi nodrošinot drošāku savienojumu.

Leap Forward - HollyOS attēlu analīze

Precīza attēlu analīze, uzlabota pieredze
Pyro 7 piedāvā ērtu pielāgotu īsceļu taustiņu funkciju, ko var izmantot dubultā skata uzraudzībai, kā arī ātri iedarbināt viļņu formu, ierakstīšanu, fokusa palīgsistēmu un citas attēlu analīzes funkcijas.

Paplašināta funkcionalitāte, uzlabotas funkcijas

Pyro 7 atbalsta paplašinātu mp4 video ierakstīšanu līdz 40 minūtēm vienā sesijā, izmantojot ārējo standarta SD karti, kas ļauj ērti veikt uzraudzību uz vietas un palielina darba efektivitāti. Turklāt tā piedāvā iespēju piemērot LUT video eksportēšanas laikā. Turklāt Pyro 7 ļauj efektīvi eksportēt un organizēt pieejamos videoklipus konkrētās mapēs, nodrošinot jūsu vajadzības racionalizētai rediģēšanas darbplūsmai. Tā atbalsta arī ārējo ierīču importēšanu vai ekrānšāviņu uzņemšanu filmēšanas laikā, pārklājot tos ar pašreizējo ieraksta ekrānu ainas atjaunošanas vai atkārtošanas vajadzībām.

7 collu, mums ir viss, kas jums nepieciešams

7 collu ekrāns nodrošina ērtāku pārraudzības pieredzi. Pateicoties 1200 nitu spilgtumam, neatkarīgi no tā, vai ekrāns ir iekštelpās vai ārā, spilgtā saules gaismā vai vājā vidē, varat pielāgot ekrāna spilgtumu, lai nodrošinātu optimālu vizuālo veiktspēju.

HDMI un SDI ievade/izvade/izvades savienojums

Pyro 7 ir ideāls risinājums profesionālai filmēšanai un mazākiem komerciāliem projektiem. Raidītājam ir viena HDMI ieeja, viena SDI ieeja un viena HDMI cilpa, savukārt uztvērējs nodrošina vienu SDI izeju, vienu HDMI izeju un vienu SDI cilpu.

Viedā kanālu skenēšana

Pyro 7 pēc palaišanas automātiski izvēlas augstas kvalitātes frekvenču kanālu, optimizējot lietotāja pieredzi jau no paša sākuma. Turklāt lietotāji var aktivizēt viedās kanālu skenēšanas funkciju ierīcē, lai reāllaikā skatītu atgriezenisko saiti par frekvences statusu, tādējādi nodrošinot nepārtrauktu un uzticamu pieredzi.

Viegla iestatīšana. Gatavs darbam.

Pyro 7 atbalsta iepriekš iestatītu grupēšanu un savienošanu pārī, novēršot nepieciešamību lietotājiem atkārtoti un manuāli iestatīt raidītāju un uztvērējus. Laiks apkalpes locekļiem patiešām ir svarīgs.

RTMP straumēšana

Izmantojot RTMP (Real-Time Messaging Protocol), vienkārši ievadiet bezvadu atslēgu un pievienojiet bezvadu tīkla karti, lai viegli straumētu video uz populārākajām tiešraides vai konferenču platformām, piemēram, Zoom, YouTube Live, Twitch, TikTok Live un citām. Pyro 7 nodrošinās jums vienkāršu un ērtu tiešraides pieredzi.

Vieglāks, izturīgāks un stingrāks Pyro 7 ar magnija un alumīnija sakausējuma korpusu

Pyro 7 apvalks ir izgatavots no aviācijas un kosmosa klases magnija-alumīnija sakausējuma, kas ir izturīgāks, stingrāks, par 30 % vieglāks un labāk izvada siltumu nekā tikai alumīnija modeļi.

Iepakojumā

  • Pyro 7 bezvadu pārraides monitors*1
  • Lāpstiņveida antena (2,4 GHz & 5 GHz)*2
  • Lietotāja rokasgrāmata*1
  • Garantijas karte*1
  • D-veida piespraudņa līdz bloķēšanas līdzstrāvas adaptera kabelis*1
  • Secure Digital atmiņas karte (32G)*1
  • USB-C OTG adapteris*1
Produkta veidsBezvadu Video Pārraides sistēmas
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Pasūtāms no noliktavas



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt HOLLYLAND PYRO 7 7...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: HOLLYLAND PYRO 7 7...
Šo nomas HOLLYLAND PYRO 7 7... vari iegādāties ar atlaidi par: € 598.08 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.