NANLITE PavoSlim 60B Bi-Color LED Panel Light

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

37545 tax incl.

Delivery in 4 - 5 business days

Available from supplier: 17 Items

50186
15-2031
6949987425892
Nanlite

New product

Delivery Instore
26.09 - 03.10.2024
Pickup in store
Free
Delivery Postbox
27.09 - 04.10.2024
Postbox (Omniva, DPD, Venipak)
Free
Delivery
27.09 - 04.10.2024
Courier (Omniva, DPD)
from 10 €
Delivery Bycicle
26.09 - 03.10.2024
Bike delivery (in Riga only)
from 7 €
375.45
Leasing calculator
Payment period
3
6
12
24
36
Downpayment,
Monthly,
no 

PavoSlim 60B

Slims, bet izturīgs, kompakts, bet spilgts

Nanlite ir vēlreiz izpētījis paneļa gaismas avota potenciālu, radot jaunas paaudzes LED paneļa gaismu: PavoSlim. Tievs un viegls dizains, ātra un ērta uzstādīšana, augsta spilgtuma pakāpe un precīza krāsu atveidošana ir apvienoti, lai radītu divkrāsu lampu PavoSlim 60B/120B. PavoSlim ļaus radītājiem izmantot elastīgākas iespējas, lai īstenotu savu redzējumu.

Metāla korpuss, efektīva siltuma izkliedēšana Rūpestīgs optiskais objektīvs, efektīva konverģējošā gaisma (sasniedz 4 reizes lielāku izvadi, salīdzinot ar līdzīgu izstrādājumu vidējo izvadi).

  • plāns un viegls, bet izturīgs (tikai 1,86 cm biezs)
  • Ātra uzstādīšana vienas minūtes laikā
  • Bezvadu vadība Nanlink APP
    1. sauklis: izturīgs metāla korpuss, plāns un viegls
  • Nominālā jauda: 72 W Svars: 0,91 kg Biezums: 1,86 cm

Pateicoties metāla korpusam, PavoSlim 60B pierāda, ka tievums un izturība nav pretrunā. Pat pēc tam, kad tas ir aprīkots ar pilnu izkliedētāju komplektu un uzstādīšanai nepieciešamajiem piederumiem, tas joprojām ir vieglāks un plānāks salīdzinājumā ar tradicionālajiem gaismas paklājiem. Tas padara to nepieciešamu neatkarīgi no tā, vai tas nepieciešams nelielās studijās, vietās ar zemiem griestiem vai filmu un televīzijas uzņemšanas laukumos ar stingrām prasībām.

Efektīva konstrukcija, maksimālā jauda

Nanlite komanda ir izstrādājusi īpašu optisko sistēmu atsevišķai PavoSlim mikroshēmai. Apvienojot efektīvu siltuma izkliedi un izcilu optisko konstrukciju, PavoSlim sasniedz 4 reizes lielāku jaudu salīdzinājumā ar līdzīgu izstrādājumu vidējo jaudu.

PavoSlim 60B: 8156 lux @ 1 m (tikai gaisma, 5600K)

ātra izvietošana

Katrs PavoSlim 60B/120B elements ir paredzēts ātrai uzstādīšanai, jo filmēšanas laukumā ir svarīga katra minūte.

Pat piederumi ir izstrādāti saskaņā ar to pašu filozofiju, lai nodrošinātu vieglu un ātru uzstādīšanu, ļaujot veidotājiem bez piepūles pabeigt uzstādīšanu vienas minūtes laikā.

Armatūras aizmugurē ir vairākas uzstādīšanas ligzdas, kas atbilst elastīgām vajadzībām dažādās situācijās. Vadības bloks ir konstruēts ar ātras noņemšanas plāksni, kas ir saderīga ar ātras noņemšanas skavu (pēc izvēles), ko izmanto arī Forza II sērijas gaismekļiem (piemērota gaismas statīviem un kopnēm). Vadības bloku var arī piestiprināt pie gaismu statīva, izmantojot tā siksnu.

dažādi režīmi

CCT diapazons: 2700K-6500K CRI: vidēji 95 TLCI: vidēji 97 TM-30 Rf: Vidēji 95 Rg: SSI 3200K: 83 5600K: 73.

PavoSlim 60B/120B ir aprīkoti ar 12 efektiem, kas imitē reālas ainas apgaismojuma efektus. Dažādus katra efekta parametrus var iestatīt uz paneļa, bet pielāgotākus iestatījumus var iegūt, izmantojot Nanlink lietotni un DMX/RDM.

Profesionālas vadības iespējas

PavoSlim 60B var vadīt, izmantojot komplektā iekļauto jaudas vadības bloku. Divu pogu, divu slēdžu un divu collu ekrāna konstrukcija padara darbību vienkāršu.

Pateicoties iebūvētajiem 2.4G un Bluetooth moduļiem, PavoSlim var viegli savienot ar Nanlink lietotni. Tas ne tikai palīdz lietotājiem viegli iegūt bezvadu inteliģento vadību apgaismojuma nodrošināšanai mazās un vidēji lielās telpās, piemēram, studijās, bet arī ļauj to integrēt ar Nanlite punktveida avotu un lampu gaismām, lai radītu daudzveidīgus un papildinošus apgaismojuma risinājumus ainām.

Turklāt, pateicoties stabilam savienojumam un vadībai ar vadu DMX/RDM, PavoSlim var kopīgi izmantot filmu un TV standarta vadības sistēmā.

dažādas barošanas iespējas, izvietojiet jebkurā vietā

PavoSlim 60B/120B nodrošina vairākas barošanas metodes: PavoSlim 60B var darbināt no maiņstrāvas, V tipa baterijām un NP-F baterijām, turklāt PavoSlim 60B atbalsta karsto pārslēgšanu starp dažādiem barošanas režīmiem, kas ļauj nepārtraukti filmēt, nepārtraucot darbību.

PavoSlim 60B barošanas avota opcijas: Maiņstrāvas barošanas avots, 14,4-14,8 V V-mount akumulators, 26 V V-mount akumulators, 7,4 V NP-F akumulators (2).

dažādi piederumi

Magnētiskais pamatnes adapteris ar 1/4"-20 vītņu komplektu Katrā PavoSlim stūrī ir iebūvēts viens 1/4"-20 stiprinājums, ko var savienot ar magnētisko pamatnes adapteri ar 1/4"-20 vītņu komplektu, kas padara uzstādīšanu ātrāku un vienkāršāku.

Pagarināšanas kabelis: PavoSlim 60B/120B stiprinājuma korpusam ir 0,4 M līdzstrāvas savienojuma kabelis, kas savienots ar vadības bloku ar 2,6 M līdzstrāvas savienojuma kabeli, un to var savienot arī ar vēl vienu 2,6 M savienojuma kabeli kā pagarinājumu.

Softboksteri

Ir pieejami īpaši izgatavoti salokāmi softboksi un olu kastes gan horizontālai, gan vertikālai savienošanai.

Slenderis un izturīgs futrālis

Komplektā iekļautā somiņa ir veidota atbilstoši Nanlite saimes dizaina koncepcijai. Cietā konstrukcija ar iekšējām skaidri izteiktām starpsienām palīdz ērtāk uzglabāt. Ārējais pastiprinātais šuvums nodrošina izturīgāku somu.

PavoSlim 60B ietilpst:

  • PavoSlim 60B 1
  • Vadības bloks 1
  • Universālais turētājs 1
  • Līdzstrāvas savienojuma kabelis 2,6 m 1
  • Maiņstrāvas kabelis 4,5 m 1
  • Softbokss 1
  • Difuzors 2 (Lite difuzors 1 + standarta difuzors 1)
  • Eggcrate 1
  • Pārnēsāšanas soma 1
  • Lietotāja rokasgrāmata 1
Type of ProductLight Panels
Color temperature5600 K
Light dimmingdimmable
LED light typepanelis
Power Watt72
Light color quality (CRI)95
Width, m0.25
Height, m0.17
Remote controlWith App
How to buy goods on lease?

  • 1. Evaluate your options.
  • 2a. If you want to buy only one product with Aizdevums.lv leasing, then fill out the application here
  • 2b. If you want to buy several items or use another leasing company, then put the items in the basket and choose the leasing service when ordering.
    We offer leasing from Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Manager will check the availability of the items in the cart and send the loan application link.
  • 3. If you receive a positive response, contact us to purchase the product. Consultants will check the availability of the product.
  • 4. If the product is available in the store or to be ordered from the warehouse, and you have received an affirmative answer from our consultants, please visit the store to proceed with purchase and leasing documents.
  • 4a. You can also ask us to issue an invoice for this product and visit one of the leasing company branches to sign up leasing documents *..
  • 5. Once the leasing documents have been signed up, you can receive the product in the store, if it is on site or inform our consultants and they will order it for you from the warehouse.
  • *It is possible to arrange delivery for leased goods, so you can also perform the entire purchase process remotely.
    **The sequence of leasing steps is the same for leases offered by InCredit Group.
    ***In case of doubt, contact our consultants!

    When using leasing services, carefully evaluate your options to repay the loan!
  • Lease

send a message

Quick order


Available from warehouse